Klub stolovi

Klub i konzolni stolovi za poslovne i privatne prostore. Klasičnog, rustičnog ili modernog dizajna, Infiniture Design klub stolovi donose  dozu luksuza i elegancije u različite enterijere. Izrađuju se u kombinaciji drveta, metala, aluminijuma i mermera i pogodni su za opremanje kuća, stanova, vikendica i poslovnih prostora.

Klub stolovi mogu biti izrađeni kao konzolni stolovi, pomoćni stočići, pomoćne police, bifei, caffe stočići. Prema vašem dizajnu, mogu se izgraditi u različitim dimenzijama i oblicima i biti visoko funkcionalnog ili dekorativnog karaktera.

Materijali: Masiv, kamen, epoxy, fundermax.

Konstrukcija: Aluminijum, metal.

Ying Yang
konzolni stolovi, klub stolovi, kafe stolovi

Stolovi se izrađuju u različitim dimenzijama i mogu biti okruglog, pravougaonog, ovalnog i četvrtastog oblika. U zavisnosti od namene, da li se radi o stolovima za dnevni boravak, predstoblje ili sobu, mogu biti različitog dizajna i izgleda – mermerni klub stolovi, stolovi od kvarca ili stakla, set stolovi. Mogu se izrađivati po meri i sa različitim delovima – fiokama, horizontalnim ili vertikalnim pregradama. Najčešće se koriste kao mali stolovi za dnevni boravak, pomoćni stočići za kafu ili čajni stolovi. Kada nemaju izraženu funkcionalnu komponentu, izrađuju se kao dekorativni i dekorativni poslovni stolovi.

Pored konzolnih stolova, pogledajte trpezarijske stolove i stolice, fotelje, kamine, kao i outdoor nameštaj – ležaljke i nameštaj za baštu.