Klub stolovi

Klub i konzolni stolovi za poslovne i privatne prostore. Klasičnog, rustičnog ili modernog dizajna, Infiniture Design klub stolovi donose  dozu luksuza i elegancije u različite enterijere. Izrađuju se u kombinaciji drveta, metala, aluminijuma i mermera i pogodni su za opremanje kuća, stanova, vikendica i poslovnih prostora.

Klub stolovi mogu biti izrađeni kao konzolni stolovi, pomoćni stočići, pomoćne police, bifei, caffe stočići. Prema vašem dizajnu, mogu se izgraditi u različitim dimenzijama i oblicima i biti visoko funkcionalnog ili dekorativnog karaktera.

Materijali: Masiv, kamen, epoxy, fundermax.

Konstrukcija: Aluminijum, metal.

Ragno
klub sto po meri, konzolni sto
Duo
klub sto po meri, konzolni sto
Latina
mermerni sto, klub stolovi po meri
Atika
klub sto atika, klub stolovi, mermerni konzolni stolovi
Kazerta
klub stolovi po meri
Ying Yang
klub sto po meri, konzolni sto, mermerni klub stolovi
Mini la Naturale
Ovalino

Stolovi se izrađuju u različitim dimenzijama i mogu biti okruglog, pravougaonog, ovalnog i četvrtastog oblika. U zavisnosti od namene, da li se radi o stolovima za dnevni boravak ili govorimo o klub stolovima za lobi, mogu biti različitog dizajna i izgleda – mermerni klub stolovi, stolovi od kvarca ili stakla, set stolovi. Mogu se izrađivati po meri i sa različitim delovima – fiokama, horizontalnim ili vertikalnim pregradama. Najčešće se koriste kao mali stolovi za dnevni boravak ili stolovi za kancelariju, pomoćni stočići za kafu ili čajni stolovi. Kada nemaju izraženu funkcionalnu komponentu, izrađuju se kao dekorativni i dekorativni poslovni stolovi.

Infiniture Design stvara unikatne konzolne stolove za poslovne prostore, konefrencijske sale, apartmane, foaje, lobi

Pored konzolnih stolova, pogledajte i trpezarijske stolove i stolice, barske stolicefotelje, kamine, krevete, kao i outdoor nameštaj – ležaljke i nameštaj za baštu.

*Svaki komad nameštaja se posebno izrađuje u Srbiji prema potrebama i željama klijenta.