OPREMANJE EKSTERIJERA
Započnite svoje putovanje

Ponosni smo što možemo da izradimo širok spektar različitog, vrhunskog nameštaja od najkvalitetnijih materijala za eksterijer. Bilo da je u pitanju opremanje bašte, dvorišta ili terase doma, kafića, restorana ili hotela, uz ,,grube“ radove ili samo nameštaj, entuzijastično i predano prilazimo radu na ovakvim projektima.

Opremanje eksterijera radimo i onda kada već postoji idejni projekat, ali i kada postoji nedoumica oko funkcionalnosti i estetike, kako nameštaja, tako i ostalih segmenata uređenja spoljašnjeg prostora. Naš tim, zajedno sa saradnicima, rado pomaže u pronalaženju savršene opcije opremanja eksterijera koje odgovaraju jedinstvenom stilu, potrebama i resursima kojima klijent raspolaže.

Posebno se radujemo projektima opremanja eksterijera zbog neograničenih mogućnosti rada sa različitim materijalima – aluminijum, beton, drvo, mermer, posebne vrste štofova za spoljašnji nameštaj, kao i njihove kombinacije. Verujemo da spoljašnji prostori zaslužuju jednaku pažnju prema detaljima, kao i unutrašnji prostori. Naše iskustvo u odabiru kvalitetnih materijala, te njihova pažljiva obrada, rezultiraju proizvodima čvrste konstrukcije i finih detalja, koji godinama odolevaju različitim vremenskim uslovima.

Bez obzira da li je cilj stvaranje udobnog dvorišta, sofisticiranog iskustva obedovanja na otvorenom ili urbana terasa za žurke, naša rešenja za opremanje oživljavaju najrazličitije vizije!

Funkcionalnu, udobnu i privlačnu terasu ili dvorište zaslužuje svaki dom!

detaljnije

Izdržljivost, funkcionalnost, udobnost i estetska usklađenost, glavni su fokus našeg tima kada izrađujemo nameštaj namenjen baštama i terasama restorana i kafića.

detaljnije

Unapređenje ambijenta hotela visokokvalitetnim i udobnim nameštajem, osmišljenim da ostavi trajan utisak,

detaljnije

Zahvaljujući timu saradnika koje imamo oko sebe, u mogućnosti smo da ponudimo više od opremanja eksterijera.

detaljnije