Moderne trpezarijske stolice

Trudimo se da proizvedemo moderne trpezarijske stolice i pratimo svetske trendove u dizajnu i materijalima po meri svakog kupca.
Biramo najkvalitetniju bukovu ili hrastovu konstrukciju i stof kvalitetnih nemačkih proizvođača.

Materijali: Masiv, kamen, epoxy, fundermax.

Konstrukcija: Aluminijum, metal.

Bali
Borneo
Sumatra
Nero
Lorem
trpezarijske stolice, luksuzne trpezarijske stolice, moderne stolice
Ena
luksuzne stolice, moderne trpezarijske stolice, Infiniture design
Lyra
moderne stolice, moderne stolice i fotelje, luksuzne stolice za trpezariju
Larisa
moderne stolice, luksuzne trpezarijske stolice
Sumba
Limos
Lady Eliot

Moderne trpezarijske stolice po meri

Moderne trpezarijske stolice za savremene enterijere, pored udobnosti treba da ispune još nekoliko zahteva koji su imperativ u 2021. godini. Udobnost trpezarijskih stolica se  podrazumeva i odnosi se na kvalitet izrade i proizvodnje stolica, dok moderan dizajn treba da stvori jedinstvene i unikatne stolice koje odgovaraju različitim stilovima trpezarija.  Moderne stolice za trpezariju podrazumevaju kombinaciju materijala, oblika i stilova i različita rešenja u konstrukciji koja doprinose jedinstvenom izgledu svake trpezarijske stolice.

Trpezarijske stolice od punog drveta

Infiniture Desing stvara trpezarijske stolice od punog drveta za različite stilove enterijera i eksterijera. Uz zavisnosti od krajnje namene i funkcije trpezarijskih stolica, njihov dizajn može da varira.

Kako izabrati kvalitetnu i za vaš enterijer najbolju trpezarijsku stolicu?

Trpezarijske stolice mogu ali i ne moraju da se uklapaju sa trpezarijskim stolovima i ostalim nameštajem u enterijeru. Često stilovi enterijera diktiraju i izgled pojedinačnih komada nameštaja koji mogu, ali i ne moraju da čine celinu. Stil nameštaja odražava ličnost osoba koji u tom prostoru žive i odraz je različtih ukusa i idejnih rešenja koja osobama pružaju zadovoljstvo i komfor. U tom smislu, trpezarijske stolice mogu činiti celinu sa ostalim nameštajem, ali i ne moraju.

U odgovoru na pitanje kako izabrati najbolju trpezarijsku stolicu za enterijer, treba se voditi sa nekoliko kriterijuma: dimenzije, udobnost i stil.

  • logo

    Moderne trpezarijske stolice po meri – dimenzije

    Dimenzije trpezarijskih stolica po meri se najčešće prilagođavaju sa dimenzijama i visinom stolova.  Sa jedne strane, važno je obezbediti dovoljno prostora za noge kako bi se pružila maksimalna udobnost i prijatnost osobi koja sedi. Sa druge strane, u određivanju širine trpezarijskih stolica se može izaći iz okvira okvira standardnih dimenzija izrade sve dok se one uklapaju u ukupnu širinu stola i planirani broj sedećih mesta. Važno je da trpezarijske stolice odgovaraju prostoru za koji su namenjene, zbog čega se su visina i širina važne dimenzije kada govorimo o odabiru najbolje trpezarijske stolice.

  • logo

    Stil u izradi trpezarijskih stolica

    Nakon definisanja dimenzija stolica koje odgovaraju  prostoru i drugim komadima nameštaja, potrebno je izabrati materijale koji odgovaraju vašim potrebama. Veliki izbor materijala i stilovima može biti zbunjujuć, ali je dobro krenuti od namene stolice. Stolice za kuhinju, stolice za dnevnu sobu, stolice za čitanje – krajnja namena i funkcija stolica može pomoći u odabiru materijala izrade.

Stolice za spavaću sobu, trpezariju i dnevnu sobu

Na izbor kvalitetne stolice za enterijer utiče sama prostorija i raspored ostalog nameštaja u enterijeru. Spavaća soba služi za odmor i opuštanje, pa bi dizajn stolice za sedenje trebalo da prati tu namenu, kako oblikom tako i bojama. Bele stolice ili štof neutralnih tonova doneće toplinu u prostor i stvoriti dodatni komfor i ugođaj.

Kada se govori o izboru najboljih stolica za trpezariju i kuhinju, opet se polazi od krajnje namene prostora – ručavanje, odmor i rekreacija. Od kuhinjskih stolica se traži stabilnost, udobnost i komfor. Uz zavinsoti od dizajna enterijera, stolice za trpezarju mogu biti i tamnijih boja, ukoliko se radi o prostranim enterijerima, odnosno svetnih boja ukoliko se radi o malim i skučenim prostorima. Trpezarijske stolice u boji se razlikuju kako po boji štoaf, tako i po krajnjoj obradi i završnici.

Pored trpezarijskih stolica, pogledajte trpezarijske stolove, klub i konzolne stolove i kamine kao i outdoor nameštaj – baštenski set i ležaljke.