Trpezarijski stolovi po meri

 

Luksuzni trpezarijski stolovi po meri različitih dimenzija idealni su za enterijere različitih stilova. U zavisnosti od dizajna i načina izrade, može se govoriti o trpezarijskim stolovima od oraha, trpezarijskim stolovima od parenog hrasta ili bresta, staklenim ili stolovima sa epoksi smolom. Stolovi za trpezariju su unikatne izrade i dizajna i lako se mogu prilagođavati različitim enterijerima.

Jedinstvena dizajn rešenja stolova za trpezarije čine ih savršenim za različite stilove enterijera. Prostoru daju notu elegancije i luksuza, a prirodni materijali u proizvodnji i izradi stolova obezbeđuju njihovu dugotrajnost. Zbog toga je izbor trpezarijskog stola važno pitanje kada se govori o opremanju i uređenju enterijera.

Masivni trpezarijski stolovi za različite prostore – dnevne boravke, kuhinje, dnevne sobe, poslovne i komercijalne prostore, rezidencije, ugostiteljske objekte i hotele mogu biti izrađeni prema Vašem dizajnu i željenim dimenzijama, kao komadni nameštaj ili u serijskoj proizvodnji.

Materijali: Masiv, kamen, staklo, epoxy, terrazzo

Konstrukcija: Metal, aluminijum i drvo

Angolo
trpezarijski stolovi,stolovi sa epoksi smolom, epoxy smola
Lora
sto Ignojare, kuhinjski stolovi, stolovi za trpezariju, luksuzni trpezarijski stolovi
Ingojare
sto za trpezariju
Duo
moderni stolovi, luksuzni stolovi, stakleni trpezarijski stolovi
Epsilon
luksuzni sto, moderni stolovi za trpezariju
Lucca
moderni stolovi, luksuzni stolovi za trpezariju
Teta
moderni stolovi po meri, stakleni sto za trpezariju
Ankona
stolovi od punog drveta
Delta
trpezarijski sto, moderni stolovi po meri
Classico X
Kira
stolovi od punog drveta, masivni stolovi, luksuzni stolovi od punog drveta
Toscana
Classico Rotondo
trpezarijski stolovi po meri, sto La natura, mermerni sto, sto od mermeta, luksuzni trpezarijski sto
La natura
Classico Ovale
Classico Ovale Rustic
trpezarijski sto, Classico
Arya
trpezarijski stolovi Beograd, stakleni sto, luksuzni stolovi, masivni stolovi, sto sa epoksi smolom
Uva
Lineare

Luksuzni trpezarijski stolovi po meri

Luksuzni trpezarijski stolovi u proizvodnji Infiniture Design lako se uklapaju u različite stilove enterijera donoseći dozu luksuza i elegancije u prostor.  Prateći svetske trendove u proizvodnji i izradi modernog nameštaja, Infiniture Design stvara luksuzne trpezarijske stolove modernog dizajna i izrade.

Masivni trpezarijski stolovi

Osnovni materijal izrade trpezarijskih stolova je drvo u kombinaciiji sa staklom, metalom, prirodnim kamenom, aluminijumom i epoxy smolom. Zbog prirodnih materijala, trperazijski stolovi od punog drveta ima jedinstvenu šaru i izgled. U zavisnosti od dizajna, drvo oraha, hrasta i bresta se kombinuje i može i ne mora dominirati konačnim izgledom stolova za trpezariju.

Stolovi od punog drveta za trpezarije i dnevne sobe

Trpezarijski sto od parenog oraha

Trpezarijski stolovi od oraha su napravljeni od parenog oraha. Orah je u drvenoj industiji jedan od najtraženijih i najzastupljenijih kada se radi o proizvodnji masivnog nameštaja. Zbog svojih estetskih osobenosti, ali i lakoće obrade, drveni nameštaj od oraha spada u jedne do skupljih na tržištu. Drvo oraha se ljušti, seče i brusi pa su mogućnost dizajna neograničene. Takođe u završnoj obradi, lako se lakira, premazuje i boji što daje raznovrsne mogućnosti u pogledu estetskih rešenja dizajna i konačnog izgleda drvenih stolova. U tom smislu trpezarijski stolovi od oraha spadaju u jedne od luksuznijih komada nameštaja.

Trpezarijski stolovi od hrasta, bukve i bresta

Hrast i brest su takođe pogodni za izradu nameštaja i veoma zastupljeniji u drvnoj industiji. Hrastove ploče se koriste u proizvodnji trpezarijskih stolova, ali i drugog nameštaja. Lako se obrađuju, lakiraju i boje zbog čega daju raznovrsne mogućnosti u pogledu dizajna. Stabilni i dugotrajni, trpezarijski sto od hrasta ili bukve i bresta donose prirodne boje u prostor i oplemenjuju ih.

Stakleni stolovi i stolovi sa epoksi smolom

Kombinacija materijala u izradi trpezarijskih stolova čini da njihov dizajn i izrada sa svakim stolom budu jedinstveni i unikatni. Kod staklenih stolova, staklo se kombinuje sa drvetom i najčešće je deo gornje ploče stola. Stolovi sa epoksi smolom najčešće imaju kao dodatak epoksidnu smolu koja izlivenim oblicima utiče na izgled stola. U konstrukciji, uglavnom dominiraju metalne noge i nogari koji mogu različitih oblika.

Pravougaoni, okrugli ili ovalni stolovi –

Kako izabrati pravi oblik stola?

Ininiture Design proizvodi stolove za trpezariju različitih dimenzija i oblika – veliki i mali trpezarijski stolovi, okrugli, pravougaoni ili kvadratni stolovi, stolovi zaobljenih ili nepravilnih ivica itd. Odluka oko izbora koji je trpezarijski sto najbolji za vaš enterijer, odnosno eksterijer uslovljena je celokupnim izgledom prostorije i njenim dimenzijama kao i krajnjom funkcijom stola – stolovi za ručavanje, radni stolovi, stolovi za dnevni boravak ili kuhinju, stolovi za kancelariju. Pri kupovini stolova, namena stola, da li se radi o kuhinjskom stolu, stolu za trpezariju ili dnevni boravak, stolu za radni prostor ili kancelariju, utiče na dizajn i krajnji izgled stola i način njegove izrade.

U odabiru najboljeg stola za trpezariju ili stola za dnevni boravak, veliku ulogu igra celokupni enterijer. Da biste upotpunili svoj klasičan stil enterijera, potrebni su vam stolovi tamnijih linija koji naglašavaju teksturu drveta. Dizajn stolovi za trpezariju je takav da naglašava teksturu i boju drveta koja se dodatno naglašava premazima i lakovima za drvo koji ga štite. Savremeni stil enterijera karakteriše minimalizam u koji će se savršeno uklopiti trpezarijski stolovi čistih i jednostavnih linija. Ukoliko težite industrijskom stilu, odabraćete sto za trpezariju sa metalnim nogarima neobičnog oblika.

Moderni stolovi za dnevni boravak Beograd

Nastojeći da pratimo nenadmašan duh italijanskih brendova u proizvodnji nameštaja, Infiniture Design Beograd teži da stvara jedinstvene trpezarijske stolove koji donose dozu luksuza i elegancije u različite prostore i  oplemenjuju ih.

Jer smatramo da zaslužete najbolji komad nameštaja u vašem prostoru, posvećeni smo stvaranju kvalitetnih komada nameštaja koji će za vas značiti komfor, sigurnost i eleganciju. Stvarajući savršene komade nameštaja koji su prilagođeni vašim potrebama kroz kombinaciju oblika, materijala, boja i dizajna, težimo da osvežimo i oplemenimo  vaš životni i radni prostor sa onim što želite.

Masivni i veliki stolovi su predviđeni za velike privatne i poslovne prostore – hotele, vile, rezidencije, vinarije. Pored toga, trpezarijski stolovi od punog drveta se mogu praviti za spoljašnje prostore, za baštu, balkone, kao i druge eksterijere. U tom slučaju, drveni stolovi se premazuju dodatnim zaštitnim slojevima koji drvo štite od pucanja i drugih spoljnih uticaja. Mermerni trpezarijski stolovi mogu biti adekvatna alternativa kod spoljašnjih prostora, jer mermer otporniji na spoljašnje uticaje od drveta. Stolovi za trpezariju, dnevni boravak ili sobu su manjih dimenzija i najčešće se izrađuju kao stolovi za rucavanje, odnosno kao trpezarijski sto za 4, trpezarijski sto za 8 osoba, trpezarijski sto za 10 ili 12 osoba. Trpezarijski stolovi za garsonjere, odnosno stolovi sa male stanove i prostore su manjih dimenzija kako bi se ostvarili veću funckionalnost. Mogu se izrađivati pojedinačno ili u kombinaciji sa trpezarijskim stolicama ili dugim nameštajem poput fotelja ili klub stolova. Najčešće se izrađuju kao drveni trpezarijski stolovi i stolice čineći jednu celinu.

Koliko košta izrada – cene i dimenzije trpezarijskog stola po meri

Kupovina trpezarijskih stolova po meri može biti izazovna jer se često traženi model stola po meri ne poklapa sa planiranim budžetom. Složenost dizajna, materijali i način izrade iako definišu izgled stola, mogu znatno povećati njegovu cenu. Od ukupnih dimenzija i složenosti dizajna u izradi trpezarijskih stolova zavisi i njihova konačna cena.

Infiniture Design stvara i prilagođene komade nameštaja prema vašoj zamisi i u okviru budžeta koji ste planirani.

Pravljenje trpezarijskih stolova po meri, tj. proizvodnja i izrada drvenih stolova zavisi i od njegove krajnje funkcije. Trpezarijski sto je uvek bio važan deo ne samo prostorne organizacije enterijera kuće ili stana, već je bio i važan deo kulturne organizacije onih koji su ga korisitti. Zauzimavši centralno mesto u prostoriji, trpezarijski sto je oblikovao svakodnevne navike članova porodice ili drugog kolektiva. Za jednim takvim stolom se ručavalo, slavilo ili su se potpisivali ugovori i vršili pregovorili.

U 2021.godini, važnost unutrašnjeg prostora i celokupnog enterijera je postala još značajnija jer smo bili prinuđeni da vreme provodimo unutra, zbog čega se i broj aktivnosti koje obavljamo unutar nekog prostora povećao. Uređenje enterijera i važnost pojedinačnih komada nameštaja će u tom smislu biti još važniji u 2022.godini jer će podrazumevati spajanje visokofunkcionalnog nameštaja sa prirodnim oblicima i linijama koji će imitirati prirodu i spoljašnji prostor. Infintiure Design se zato trudi da u 2022.godini ponudi trpezarijske stolove i drugi komadni nameštaj koji će oplemeniti enterijer donoseći dozu prirodne elegancije u prostor – trpezarijski stolovi od drveta koji naglašavaju prirodne forme i tonove u nijansama i zaobljene ivice koje treba da doprinesu većoj funkcionalnosti nameštaja.

Moderni stolovi za trpezariju i dnevni boravak

Moderan dizajn trpezarija i dnevih boravaka stavlja imperativ u odabiru kvalitetnog stola za ručavanje. Enterijer prostorije diktira celokupni izgled pojedinačnih komada nameštaja, uključujući i trpezarijski sto. Dizajn trpezarijskog stola bi trebalo da se uklopi u celokupni enterijer i stil stil kuhinje, trpezarije, dnevne sobe i uopšte prostora za koji je namenjen. Dizajn masivnih stolova za poslovne prostore i prostore specijalne namene poput hotela, prestižnih rezidencija, vila ili vinarija može da bude i izazovniji za proizvodnju  jer podrazumeva dozu elegantnosti, prefinjenosti i svedenosti  s obzirom da se radi o prostorima formalne namene.

U odgovoru na pitanje kako najbolje uklopiti i izabrati kvalitetan trpezarijski sto po meri, najbolje je krenuti od onoga što već imate u prostoru ili želite da kupite. Trpezarijski sto i stolice bi trebalo da čine smislenu celinu sa drugim nameštajem – bilo izgledom, materijalom ili bojom.

Izrada trpezarijskih stolova po meri daje slobodu u pogledu dizajna, materijala, dimenzija, kao i različith načina završne obrade. Drveni stolovi u kombinaciji sa drugim materijalima mogu predstavljati prava remer dela i akcentne komade nameštaja u prostoru.  Moderni koncepti enterijera kako privatnog tako i poslovnog prostora (open space office, open space living room) diktiraju proizvodnju savremenih i originalnih stolova po meri  koji su istovremeno moderni, ali i visoko funkcionalni.

Stolovi po meri za ugostiteljstvo Beograd

Pored ponude nameštaja za privatni prostor i enterijere kakvi su stanovi, kuće  i vikendice, Infinitude Design stvara i prilagođene komade nameštaja za hotele, kafiće, restorane, vinarije i prestižne rezidencije. Speciičnost izrade trpezarijski stolovi po meri za restorane i kafiće je u tome da se izrada mora bazirati na najkvalitetnijim materijalima koji garantuju istrajnost i  dugotrajnost. Opremanje ugostiteljskih objekata podrazumeva opremanje restorana stolovima kao i stolicama, barskim stolovima i stolicama, policama i vinskim policama. U tom smislu,  Infiniture Design vam nudi celokupnu uslugu – od izrade idejnih rešenja do porizvodnje nameštaja i pretvaranja idejne zamisli u delo.

 

Konktaktirajte nas kako bismo vaš životni i privatni prostor učinili jedinstvenim i komfornim.