Trpezarijski stolovi po meri

 

Luksuzni trpezarijski stolovi po meri, u dimenzijama po izboru, idealni su za enterijere različitih stilova. U zavisnosti od dizajna i načina izrade, možemo govoriti o trpezarijskim stolovima od oraha, trpezarijskim stolovima od parenog hrasta ili bresta, staklenim ili stolovima sa epoksi smolom. Stolovi za trpezariju su unikatne izrade i dizajna i lako se mogu prilagođavati enterijerima različitih estetskih stilova!

Jedinstvena dizajn rešenja stolova za trpezarije prostoru daju notu elegancije i luksuza, a prirodni materijali u proizvodnji i izradi stolova obezbeđuju njihovu dugotrajnost. Zbog toga je izbor trpezarijskog stola važno pitanje kada se radi o opremanju i uređenju enterijera.

Masivni trpezarijski stolovi za različite prostore – dnevne boravke, kuhinje, dnevne sobe, poslovne i komercijalne prostore, rezidencije, ugostiteljske objekte i hotele mogu biti izrađeni prema Vašem dizajnu i željenim dimenzijama, kao komadni nameštaj ili u serijskoj proizvodnji.

Materijali: Masiv, kamen, staklo, epoxy, terrazzo

Konstrukcija: Metal, aluminijum i drvo

Angolo
trpezarijski sto, masiv, sto za trpezariju
Lora
masivni stolovi, stolovi za trpezariju, trpezarijski stolovi
Ingojare
sto za trpezariju
Duo
moderni stolovi, luksuzni stolovi, stakleni trpezarijski stolovi
Epsilon
luksuzni sto, moderni stolovi za trpezariju
Lucca
moderni stolovi, luksuzni stolovi za trpezariju
Teta
moderni stolovi po meri, stakleni sto za trpezariju
Ankona
stolovi od punog drveta
Delta
trpezarijski sto, moderni stolovi po meri
Classico X
Kira
stolovi od punog drveta, masivni stolovi, luksuzni stolovi od punog drveta
Toscana
Classico Rotondo
trpezarijski stolovi po meri, sto La natura, mermerni sto, sto od mermeta, luksuzni trpezarijski sto
La natura
Classico Ovale
Classico Ovale Rustic
trpezarijski sto, Classico
Arya
trpezarijski stolovi Beograd, stakleni sto, luksuzni stolovi, masivni stolovi, sto sa epoksi smolom
Uva
Lineare
Asimetrico

Luksuzni trpezarijski stolovi po meri

Luksuzni trpezarijski stolovi u proizvodnji Infiniture Design lako se uklapaju u različite stilove enterijera, donoseći dozu luksuza i elegancije u prostor.  Prateći svetske trendove u proizvodnji i izradi nameštaja, Infiniture Design stvara luksuzne trpezarijske stolove modernog dizajna i izrade.

Masivni trpezarijski stolovi

Osnovni materijal izrade trpezarijskih stolova je drvo u kombinaciiji sa staklom, metalom, prirodnim kamenom, aluminijumom i epoxy smolom. Zbog prirodnih materijala, trperazijski stolovi od punog drveta imaju jedinstvenu šaru i izgled. U zavisnosti od dizajna, drvo oraha, hrasta i bresta se kombinuje i može, ali ne mora, dominirati konačnim izgledom stolova za trpezariju. Na nama je da Vas posavetujemo, a na Vama je da odlučite!

Stolovi od punog drveta za trpezarije i dnevne sobe

Trpezarijski sto od parenog oraha

Trpezarijski stolovi od oraha prave se od parenog drveta oraha. Orah je u drvnoj industriji jedan od najtraženijih i najzastupljenijih kada se radi o proizvodnji masivnog nameštaja. Zbog svojih estetskih osobenosti, ali i lakoće obrade, drveni nameštaj od oraha spada u jedne do skupljih na tržištu. Drvo oraha se ljušti, seče i brusi, pa su mogućnost dizajna neograničene. Takođe, u završnoj obradi se lako lakira, premazuje i boji, što daje raznovrsne mogućnosti u pogledu estetskih rešenja i konačnog izgleda stola. Trpezarijski stolovi od drveta oraha, zbog svega toga, spadaju u od luksuznijih komada nameštaja!

Trpezarijski stolovi od hrasta, bukve i bresta

Hrast i brest su takođe pogodni za izradu nameštaja i veoma zastupljeni u drvnoj industriji. Hrastove ploče se koriste u proizvodnji trpezarijskih stolova, ali i drugog nameštaja. Lako se obrađuju, lakiraju i boje, zbog čega daju raznovrsne mogućnosti u pogledu dizajna. Stabilni i dugotrajni, trpezarijski stolovi od hrasta ili bukve i bresta donose prirodne boje u prostor i oplemenjuju ga!

Stakleni stolovi i stolovi sa epoksi smolom

Kombinacija materijala u izradi trpezarijskih stolova čini da njihov dizajn i izrada budu jedinstveni i unikatni! Kod staklenih stolova, staklo se kombinuje sa drvetom i najčešće je deo ploče stola. Stolovi sa epoksi smolom kao dodatak imaju epoksidnu smolu koja je, vrlo često, u formi izlivenih oblika čime sto dobija poseban karakter i unikatnost. U konstrukciji, uglavnom dominiraju metalne noge i nogare koji mogu biti različitih oblika.

Pravougaoni, okrugli ili ovalni stolovi –

Kako izabrati pravi oblik stola?

Atelje Infiniture Design proizvodi stolove za trpezariju različitih dimenzija i oblika – veliki i mali trpezarijski stolovi, okrugli, pravougaoni ili kvadratni stolovi, stolovi zaobljenih ili nepravilnih ivica, itd. Odabir najboljeg oblika trpezarijskog stola za vaš enterijer, odnosno eksterijer, uslovljen je celokupnim izgledom prostorije i njenim dimenzijama, kao i krajnjom funkcijom – stolovi za ručavanje, radni stolovi, stolovi za dnevni boravak ili kuhinju, stolovi za kancelariju. Namena stola, odnosno to da li se radi o kuhinjskom stolu, stolu za trpezariju ili dnevni boravak, stolu za radni prostor ili kancelariju, utiče na njegov dizajn i način izrade.

Usklađenost trpezarijskog stola sa enterijerom

U odabiru najboljeg stola za trpezariju ili stola za dnevni boravak, veliku ulogu igra celokupni enterijer i njegova estetika. Najbolje je krenuti od onoga što već imate u prostoru ili želite da kupite! Trpezarijski sto i stolice bi trebalo da čine smislenu celinu sa drugim nameštajem – bilo izgledom, materijalom ili bojom.

Da biste upotpunili enterijer klasičnog stila, preporuka je da birate stolove tamnijih linija, koji naglašavaju teksturu drveta. Da bi ovakvi stolovi za trpezariju imali naglašenu teksturu i boju drveta, ploča se dodatno naglašava premazima i lakovima za drvo koji je štite. Sa druge stranem, enterijer savremenog stila karakteriše minimalizam u koji se savršeno uklopaju trpezarijski stolovi čistih i jednostavnih linija. Ukoliko težite industrijskom stilu, birajte sto za trpezariju sa metalnim nogarama neobičnog oblika.

Trpezarijski stolovi različitih dimenzija

Stolovi za trpezariju, dnevni boravak ili sobu su manjih dimenzija i najčešće se izrađuju kao stolovi za ručavanje, odnosno kao trpezarijski sto za 4, trpezarijski sto za 8 osoba, trpezarijski sto za 10 ili 12 osoba. Trpezarijski stolovi za garsonjere, odnosno stolovi sa male stanove i prostore, su manjih dimenzija kako bi ostvarili veću funckionalnost. Mogu se izrađivati pojedinačno ili u kombinaciji sa trpezarijskim stolicama ili dugim nameštajem poput fotelja ili klub stolova. Najčešće se izrađuju kao drveni trpezarijski stolovi i stolice čineći jednu celinu.

Stolovi za velike prostore i eksterijer

Masivni i prostrani stolovi su predviđeni za velike privatne i poslovne prostore – hotele, vile, rezidencije, vinarije. Pored toga, veliki trpezarijski stolovi od punog drveta se mogu praviti i za spoljašnji prostor, baštu, balkone, kao i druge eksterijere. U tom slučaju, drveni stolovi se premazuju dodatnim zaštitnim slojevima koji drvo štite od pucanja i drugih spoljnih uticaja. Mermerni trpezarijski stolovi mogu biti adekvatna alternativa drvenim stolovima za spoljašnji prostor, jer je mermer otporniji na spoljašnje uticaje od drveta.

Moderni stolovi za dnevni boravak Beograd

Nastojeći da pratimo nenadmašan duh italijanskih brendova u proizvodnji nameštaja, atelje Infiniture Design Beograd teži da stvara jedinstvene trpezarijske stolove koji donose dozu luksuza i elegancije u različite prostore i oplemenjuju ih.

Smatramo da zaslužete najbolji komad nameštaja u vašem prostoru! U skladu sa tim. posvećeni smo stvaranju kvalitetnih komada nameštaja koji će vam pružiti komfor, sigurnost i eleganciju koju tražite. Stvarajući savršene komade nameštaja prilagođene vašim potrebama, uz kombinaciju oblika, materijala, boja i dizajna, težimo da osvežimo i oplemenimo vaš životni i radni prostor baš onim čime želite!

Koliko košta izrada – cene trpezarijskog stola po meri

Kupovina trpezarijskih stolova po meri može biti izazovna jer se često traženi model stola posebnih karakteristika ne poklapa sa planiranim budžetom. Složenost dizajna, materijali i način izrade, iako definišu izgled stola, mogu znatno povećati njegovu cenu. Od ukupnih dimenzija i složenosti dizajna u izradi trpezarijskih stolova zavisi i njihova konačna cena.

Međutim, atelje Infiniture Design stvara i prilagođene komade nameštaja prema vašoj zamisli u okviru budžeta koji ste izdvojili!

Značaj uređenog trpezarijskog prostora

Tokom poslednjih godina i izazova sa kojima smo se susreli, uređenost celokupnog enterijera je postala još važnija, jer smo bili prinuđeni da vreme provodimo u svoja četiri zida. Potreba za uređenjem enterijera i važnost pojedinačnih komada nameštaja stoga rastu. Iskustvo pandemije uvelo je nove trendove, pa se poslednjih godina opaža spajanje visokofunkcionalnog nameštaja sa prirodnim oblicima i linijama koji imitiraju prirodu i spoljašnji prostor. Atelje Infiniture Design se zato trudi da ponudi trpezarijske stolove, ali i drugi komadni nameštaj, koji oplemenjuje enterijer na način da donosi dozu prirodne elegancije u prostor – trpezarijski stolovi od drveta koji naglašavaju prirodne forme i tonove u nijansama, kao i zaobljene ivice koje treba da doprinesu većoj funkcionalnosti nameštaja.

Stolovi po meri za ugostiteljstvo Beograd

Pored ponude nameštaja za privatni prostor i enterijere kakvi su stanovi, kuće  i vikendice, Infiniture Design stvara i prilagođene komade nameštaja za hotele, kafiće, restorane, vinarije i prestižne rezidencije. Speciičnost izrade trpezarijski stolovi po meri za restorane i kafiće je u tome da se izrada mora bazirati na najkvalitetnijim materijalima koji garantuju istrajnost i  dugotrajnost. Opremanje ugostiteljskih objekata podrazumeva opremanje restorana stolovima kao i stolicama, barskim stolovima i stolicama, policama i vinskim policama. U tom smislu,  Infiniture Design vam nudi celokupnu uslugu – od izrade idejnih rešenja do porizvodnje nameštaja i pretvaranja idejne zamisli u delo.

 

Konktaktirajte nas kako bismo vaš životni i privatni prostor učinili jedinstvenim i komfornim.

*Svaki komad nameštaja se posebno izrađuje u Srbiji prema potrebama i željama klijenta.