Barske stolice

U okviru svog programa, Infiniture Design stvara unikatan i originalan nameštaj za ugostiteljstvo i poslovne prostore. Stolice za barove, bašte, restorane i kafiće su jedan deo našeg programa koji prilagođavamo prema vašim potrebama i traženom dizajnu.

Materijali: Masiv, kamen, epoxy, fundermax.

Konstrukcija: Aluminijum, metal.

Lineare

Moderne barske stolice po meri

Infiniture Design nastoji da prati trendove italijanskih proizvođača nastojeći da svaki komad nameštaja bude autentičan i originalan. Stolice za barove ili barske stolice čine važan deo celokupnog identiteta prostora i zbog toga su često neizostavni detalj u uređenju enterijera. Moderne barske stolice odlikuje kako autentičan i originalan dizajn, tako i stabilnost i visoka funkcionalnost i prilagodljivost unutrašnjem prostoru. Pored visokih zahteva u pogledu dizajna i izgleda same stolice, one moraju zadovoljiti i kriterijume stabilnosti i kvaliteta korišćenih materijal u izradi.

Dimenzije i visina stolica za barove

Dimenzije barskih stolica se rade prema raspoloživom prostoru enterijera kao i prema dimenzijama drugog nameštaja. Visina barske stolice izražena u cm, zavisi od visine stola, i neophodno je da taj odnos bude optimalno usklađen kako bi obezbedio udobnost korisnika. Najčešće se postavljaju kao barske stolice za kuhinju ili tprezariju.

Infiniture Design stvara prilagođene modele barskih stolica, stolica za šank i stolica za barove različitih dimenzija i visine. Pored različite visine, moguće je izrada stolica za šank sa naslonom ili bez naslona, kao i sa podlogom za noge.

Visoke stolice za šank

Barske stolice su važan deo enterijera svakog kafića, restorana ili bara. Bez obzira da li se radi o prostoru komercijalne namene, poslovnom prostoru ili hotelu, stolice čine važan deo celokupnog enterijera. Šank stolice su posebno pogodne za male prostore jer doprinose uštedi prostora, ali veoma atraktivno izgledaju u velikim prostorima sa otvorenom kuhinjom ili trpezarijom.

Barske stolice sa naslonom

Iako barske stolice sa naslonom mogu zauzeti više prostora i uticati na izgled celokupnog enterijera, često se naručuju baš sa naslonom kako bi obezbedile dodatnu udobnost. Dodatna podešavanja na stolicama, poput naslona ili podloge za noge upravo su namenjene obezbeđivanju većeg komfora ili udobnosti i zato su čest izbor u hotelskom ili restorantskom opremanju enterijera.

Pored barskih stolica, pogledajte našu ponudu stolova, stolica i fotelja, kao i klub stolova.i kreveta

*Svaki komad nameštaja se posebno izrađuje u Srbiji prema potrebama i željama klijenta.