Trpezarijski stolovi po meri

Luksuzni trpezarijski stolovi po meri različitih dimenzija idealni su za enterijere različitih stilova. U zavisnosti od dizajna i načina izrade, može se govoriti od stolovima  od punog drveta,  stolovima od oraha, stolovima od parenog hrasta ili bresta, staklenim ili stolovima sa epoksi smolom. Stolovi su unikatne izrade i dizajna i lako se mogu prilagođavati različitim enterijerima.

Jedinstvena dizajn rešenja čine ih savršenim za različite stilove enterijera. Prostoru daju notu elegancije i luksuza, a prirodni materijali u proizvodnji i izradi stolova obezbeđuju njihovu dugotrajnost. Zbog toga je izbor trpezarijskog stola važno pitanje kada se govori o opremanju i uređenju enterijera.

Masivni stolovi za različite prostore – trpezarije, kuhinje, dnevne sobe, poslovne i komercijalne prostore, rezidencije i hotele mogu biti izrađeni prema Vašem dizajnu i željenim dimenzijama, kao komadni nameštaj ili u serijskoj proizvodnji.

Materijali: Masiv, kamen, epoxy, fundermax.

Konstrukcija: Aluminijum, metal.

trpezarijski stolovi,stolovi sa epoksi smolom, epoxy smola
Lora
sto Ignojare, kuhinjski stolovi, stolovi za trpezariju, luksuzni trpezarijski stolovi
Ingojare
sto Uva, drveni trpezarijski sto, luksuzni trpezarijski stolovi
Uva
trpezarijski sto, Classico
Classico X
trpezarijski sto, sto La natura, mermerni sto, sto od mermeta, luksuzni trpezarijski sto
La natura

Luksuzni trpezarijski stolovi

Luksuzni trpezarijski stolovi u proizvodnji Infiniture Design lako se uklapaju u različite stilove enterijera donoseći dozu luksuza i elegancije u prostor.  Prateći svetske trendove u proizvodnji i izradi modernog nameštaja, Infiniture Design stvara moderne trpezarijske stolove jedinstvenog dizajna i izrade.

Masivni trpezarijski stolovi

Osnovni materijal izrade trpezarijskih stolova je drvo u kombinaciiji sa staklom, metalom, prirodnim kamenom, aluminijumom i epoxy smolom. Puno drvo oraha, hrasta, bresta čini da svaki trpezarijski sto od punog drveta ima jedinstvenu šaru i izgled. U zavisnosti od dizajna, drvo se kombinuje i može i ne mora dominirati konačnim izgledom stolova za trpezariju. Kod staklenih stolova, staklo je deo gornje ploče stola. Stolovi sa epoksi smolom najčešće imaju kao dodatak epoksidnu smolu koja utiče na ceo izgled stola. U konstrukciji, uglavnom dominiraju metalne noge i nogari koji su različitih oblika.

Pravougaoni, okrugli ili ovalni stolovi

Ininiture Design proizvodi stolove različitih dimenzija i oblika – veliki i mali trpezarijski stolovi, okrugli, pravougaoni ili kvadratni stolovi, stolovi zaobljenih ili nepravilnih ivica itd. Odluka oko izbora koji je trpezarijski sto najbolji za vaš enterijer, odnosno eksterijer uslovljena je celokupnim izgledom prostorije  i njenim dimenzijama kao i krajnjom funkcijom odnosno namenom stola – trpezarijski sto, stolovi za dnevni boravak ili kuhinju, stolovi za kancelariju….Pri kupovini stolova, namena stola, da li se radi o kuhinjskom stolu, stolu za trpezariju ili dnevni boravak, stolu za radni prostor ili kancelariju, utiče na dizajn i krajnji izgled stola i način njegove izrade.

U odabiru najboljeg stola za trpezariju ili stola za dnevni boravak, veliku ulogu igra celokupni enterijer.Da biste upotpunili svoj klasičan stil enterijera, potrebni su vam stolovi tamnijih linija koji naglašavaju teksturu drveta. Dizajn stolova je takav da naglašava teksturu i boju drveta koja se dodatno naglašava premazima i lakovima za drvo koji ga štite.Savremeni stil enterijera karakteriše minimalizam u koji će se savršeno uklopiti trpezarijski stolovi čistih i jednostavnih linija. Ukoliko težite industrijskom stilu, odabraćete sto sa metalnim nogarima neobičnog oblika.

Trpezarijski stolovi po meri

Nastojeći da prati nenadmašan duh italijanskih brendova u proizvodnji nameštaja, Infiniture Design teži da stvara jedinstvene trpezarijske stolove koji donose dozu luksuza i elegancije u različite prostore i  oplemenjuju ih.

Jer smatramo da zaslužete najbolji komad nameštaja u vašem prostoru, posvećeni smo stvaranju kvalitetnih komada nameštaja koji će za vas značiti komfor, sigurnost i eleganciju. Stvarajući savršene komade nameštaja koji su prilagođeni vašim potrebama kroz kombinaciju oblika, materijala, boja i dizajna, težimo da osvežimo i oplemenimo  vaš životni i radni prostor sa onim što zaslužujete.

Dimenzije i cena stolova po meri

Stolovi po meri i stolovi od punog drveta mogu biti različitih dimenzija. Masivni i veliki stolovi su predviđeni za velike privatne i poslovne prostore – hotele, vile, rezidencije, vinarije. Pored toga, stolovi se mogu praviti za spoljašlje prostore, za baštu, balkone, kao i druge eksterijere. Stolovi za trpezariju, dnevni boravak ili sobu su manjih dimenzija i najčešće se izrađuju kao stolovi za ručavanje, odnosno kao trpezarijski sto za 4, trpezarijski sto za 8 osoba, trpezarijski sto za 10 ili 12 osoba. Mogu se izrađivati pojedinačno ili u kombinaciji sa trpezarijskim stolicama ili dugim nameštajem poput fotelja ili klub stolova.

Od ukupnih dimenzija i složenosti dizajna u izradi trpezarijskih stolova zavisi i njihova konačna cena.

Kupovina trpezarijskog stola

Kupovina trpezarijskih stolova po meri može biti izazovna jer se često traženi model ne poklapa sa planiranim budžetom. Složenost dizajna, materijali i način izrade iako definišu izgled stola, mogu znatno povećati njegovu cenu. Zato Infiniture Design stvara i prilagođene komade nameštaja prema vašoj zamisi i u okviru budžeta koji ste planirani.

Trpezarijski sto je uvek bio važan deo ne samo prostorne organizacije enterijera kuće ili stana, već je bio i važan deo kulturne organizacije onih koji su ga korisitti. Zauzimavši centralno mesto u prostoriji, trpezarijski sto je oblikovao svakodnevne navike članova porodice ili drugog kolektiva. Za jednim takvim stolom se ručavalo, slavilo ili su se potpisivali ugovori i vršili pregovorili.

U 2021.godini, važnost unutrašnjeg prostora i celokupnog enterijera je postala još značajnija jer smo bili prinuđeni da vreme provodimo unutra, zbog čega se i broj aktivnosti koje obavljamo unutar nekog prostora povećao. Uređenje enterijera  i važnost pojedinačnih komada namešetaja će u tom smislu biti još važniji u 2022.godini jer će podrazumevati spajanje visokofunkcionalnog nameštaja sa prirodnim oblicima i linijama koji će imitirati prirodu i spoljašnji prostor. Infintiure Design se zato trudi da u 2022.godini ponudi trpezarijske stolove i drugi komadni nameštaj koji će oplemeniti enterijer donoseći dozu prirodne elegancije u prostor – trpezarijski stolovi od drveta koji naglašavaju prirodne forme i tonove u nijansama, zaobljene ivice koje treba da doprinesu većoj funkcionalnosti nameštaja.

Uređenje i opremanje enterijera – trpezarijski sto za dnevne sobe i trpezarije

Enterijer prostorije diktira celokupni izgled pojedinačnih komada nameštaja, uključujući i trpezarijski sto. Dizajn trpezarijskog stola bi trebalo da se uklopi u celokupni enterijer i stil stil kuhinje, trpezarije, dnevne sobe i uopšte prostora za koji je namenjen. Dizajn masivnih stolova za poslovne prostore i prostore specijalne namene poput hotela, prestižnih rezidencija, vila ili vinarija može da bude i izazovniji za proizvodnju  jer podrazumeva dozu elegantnosti, prefinjenosti i svedenosti  s obzirom da se radi o prostorima formalne namene.

U odgovoru na pitanje kako najbolje uklopiti i izabrati kvalitetan trpezarijski sto, najbolje je krenuti od onoga što već imate u prostoru ili želite da kupite. Trpezarijski sto i stolice bi trebalo da čine smislenu celinu sa drugim nameštajem – bilo izgledom, materijalom ili bojom.

Izrada trpezarijskih stolova po meri daje slobodu u pogledu dizajna, materijala, dimenzija, kao i različith načina završne obrade. Moderni koncepti enterijera kako privatnog tako i poslovnog prostora ( open space office, open space living room) diktiraju proizvodnju savremenih i originalnih stolova po meri  koji su istovremeno moderni ali i visoko funkcionalni.